Träningsshoppen_Lila:svart

Varm Träning

Gårdagens pass, alltså sååå varmt! Jag är imponerad av alla deltagare som både kom och dessutom bidrog med grymma träningsinsatser. Det var riktigt svettigt trots AC som tyvärr inte lyckades kyla hela salen. Vi fick köra bikram-bodypump. :) Men roligt var det!

Tur att jag tränade i bambu-linne i denna värme!

Efter passet fick jag bråttom att hänga med på ett härligt, svalkande dopp i havet. Precis i solnedgången, så fint det kan bli. Det är en ynnest att bo precis vid stranden och bara kunna strosa hem barfota i en blöt bikini efter ett dopp.          
 
Ok, så träningsveckan är redan igång och ser ut så här:

Eftersom semestern är slut och jag är tillbaks på jobbet lägger jag även till tre mil cykling per dag som en härlig bonus till träningen. Go' känsla nu!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln